2 daags vergaderarrangement bij Kruller op de Veluwe

0

Grand Café Hotel Kruller is een prima oord om cursussen, trainingen en/of vergaderingen te organiseren. Het beschikt over meerdere ruime zalen met moderne apparatuur.

Vergaderen bij Kruller
Een kleinschalige, informele eninspirerende vergaderaccommodatie midden op de Veluwe voor een training, cursus of vergadering.

Het hotel
Kruller is anders… Onze 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk zijn eigen toepasselijke naam. Het restaurant in hartje Otterlo, is geen klassiek hotel restaurant, maar een gezellig, eigentijds Grand Cafe. Kruller is geen grote vergaderaccommodatie, maar een informele, kleinschalige vergaderlocatie. Kruller beschikt over 3 vergaderzalen en heeft een diversiteit aan vergaderarrangementen samengesteld.

Vergaderen bij Kruller
Grand Cafe Hotel Kruller beschikt over 3 vergaderzalen en diverse sub-vergaderzalen. Midden op de Veluwe gelegen, zijn er vele mogelijkheden om het vergaderarrangement aan te kleden met een leuke, inspirerende, actieve of juist ontspannende activiteit.

Vergaderen bij Kruller betekent:

•Een goede bereikbaarheid, binnen een straal van 15 km op de A1, A12, A30 of A50;
•Geheel verzorgde en aantrekkelijk geprijsde arrangementen van dagvergaderingen tot meerdaagse; arrangementen
•Vele mogelijkheden tot aanvullingen op jullie arrangement; een wijnproeverij, een fietstocht over de Veluwe, een rondje klootschieten, een WhoDunnit moorddiner etc.
•Een gastgericht team tot jullie beschikking om de training/ vergadering tot een succes te maken.

Klik hier voor de prijs & inhoud van dit arrangement

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author