32-uurs teambuilding Highland Games en vergaderarrangement op de Veluwe

0

Outdoor teambuilding en vergaderen bij Golden Tulip Arnhem – Doorwerth

Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje! Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen.

Vergaderzalen

De 24 zalen zijn in 2008 en 2009 geheel gerenoveerd en professioneel ingericht o.a. met wired en wireless internet. Er zijn kleinere zalen tot 10 personen en twee grote zalen tot 500 personen.

Teambuilding Highland Games

Net als in Schotland worden de deelnemers verdeeld in “clans”. De teams kleden zich als echte heavy’s. Kilts en doedelzakken zorgen voor een typisch Schotse setting. Alle teams gaan strijden voor de eeuwige roem, welke alleen geldt voor de beste Highlander. Hamerslingeren, boomstam werpen en “roll the barrel” zijn een paar voorbeelden van de ludieke spelactiviteiten. Er is zowel een heren als een dames competitie.

Vergaderen op de Veluwe?

Delen

About Author