4- uurs Vergaderen in Arnhem

0

5th Avenue – Vergaderlocatie in Arnhem centrum

Vergaderlocatie in Arnhem centrum
5th Avenue is de ideale locatie voor uw vergadering of seminar. Door de 3 verschillende ruimtes kunnen wij aan al uw wensen voldoen. De vide leent zich perfect voor kleinere gezelschappen; hier kunt u uitstekend vergaderen of dineren. De relaxte en ongedwongen sfeer op de benedenverdieping leent zich uitstekend voor een afsluitende borrel.

Wanneer u uw auto in parkeergarage Centraal parkeert, is 5th Avenue op 2 minuten loopafstand bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is 5th Avenue goed te bereiken.

Bijeenkomst op spraakmakende locatie
Voor iedere informele of zakelijke bijeenkomst biedt 5th Avenue een oogverblindende ambiance. Samen met u bepalen wij de vergaderopstelling, alles wordt naar uw wens ingericht. Tijdens pauzes of na afloop kunnen u en uw gasten beneden plaats nemen in onze heerlijke chesterfields om nog even verder te discussiëren. Ons personeel staat dan klaar om de gewenste drankjes in te schenken.

Aansluitend aan de vergadering of seminar staat er een heerlijk lunchbuffet voor u en uw gasten klaar.

Veelzijdig café op de Korenmarkt in Arnhem
5th Avenue is een goede locatie voor een meeting met uw zakelijke relaties of een training met uw collega’s. Door de drie verschillende ruimtes in dit Grand café kunnen wij aan al uw wensen voor een geslaagde bijeenkomst voldoen. Er is een vide, die zich uitstekend leent voor kleinere gezelschappen; hier kunt u ook ongestoord vergaderen. Na afloop blijft u nog wat informeel napraten bij een borrel in onze loungeruimte beneden, met comfortabele Chesterfield banken. Samen dineren om de genomen besluiten te vieren kan natuurlijk ook!

De 5th Avenue is niet alleen gezellig en veelzijdig, maar ook heel praktisch: de locatie is heel centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. U kunt uw auto parkeren onder het Centraal Station, met een ingang op het Willemsplein. 5th Avenue is slechts op 2 minuten loopafstand. Ook met het openbaar vervoer is 5th Avenue goed te bereiken.

Klik hier voor de prijs & inhoud van dit arrangement!

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author