8-uurs vergaderarrangement – Uw meeting in Arnhem centrum

0

De ideale locatie voor uw vergadering of seminar. Door de 3 verschillende ruimtes kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Van alle markten thuis
5th Avenue is de ideale locatie voor uw vergadering of seminar. Door de 3 verschillende ruimtes kunnen wij aan al uw wensen voldoen. De vide leent zich perfect voor kleinere gezelschappen; hier kunt u uitstekend vergaderen of dineren. De relaxte en ongedwongen sfeer op de benedenverdieping leent zich uitstekend voor een afsluitende borrel.

Wanneer u uw auto in parkeergarage Centraal parkeert, is 5th Avenue op 2 minuten loopafstand bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is 5th Avenue goed te bereiken.

Vergaderen bij 5th Avenue
Een eendaagse of meerdaagse bijeenkomst; alles is mogelijk in 5th Avenue. Op de vide bieden wij ruimte voor kleine gezelschappen en de bovenzaal is geschikt voor grotere gezelschappen tot 40 personen. De ruimte wordt compleet ingericht naar uw wensen

De relaxte en ongedwongen sfeer op de benedenverdieping leent zich uitstekend voor een afsluitende borrel. Ook heeft u de mogelijkheid om uw gasten een Tapas buffet aan te bieden; uw gasten keren met een voldaan gevoel naar huis terug!

Veelzijdig café op de Korenmarkt in Arnhem
5th Avenue is een goede locatie voor een meeting met uw zakelijke relaties of een training met uw collega’s. Door de drie verschillende ruimtes in dit Grand café kunnen wij aan al uw wensen voor een geslaagde bijeenkomst voldoen. Er is een vide, die zich uitstekend leent voor kleinere gezelschappen; hier kunt u ook ongestoord vergaderen. Na afloop blijft u nog wat informeel napraten bij een borrel in onze loungeruimte beneden, met comfortabele Chesterfield banken. Samen dineren om de genomen besluiten te vieren kan natuurlijk ook!

De 5th Avenue is niet alleen gezellig en veelzijdig, maar ook heel praktisch: de locatie is heel centraal gelegen en uitstekend bereikbaar. U kunt uw auto parkeren onder het Centraal Station, met een ingang op het Willemsplein. 5th Avenue is slechts op 2 minuten loopafstand. Ook met het openbaar vervoer is 5th Avenue goed te bereiken.

Klik hier voor de prijs & inhoud van dit arrangement

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author