8-uurs vergaderarrangement – Vergaderlocatie in Gelderland

0

Golden Tulip Hotel Arnhem Velp is een comfortabele en makkelijk bereikbare vergaderlocatie, nabij de A12 en het Velperbroekcircuit, aan de rand van de Veluwe en centraal in Gelderland. We bieden u maximale flexibiliteit.

Vergaderlocatie in Gelderland – Centraal gelegen
Golden Tulip Hotel Arnhem Velp is een comfortabele en makkelijk bereikbare vergaderlocatie, nabij de A12 en het Velperbroekcircuit, aan de rand van de Veluwe en centraal in Gelderland. We bieden u maximale flexibiliteit. Onze vakbekwame medewerkers zorgen voor een optimale service. Het hotel heeft een gezellige Engelse bar en een uitstekend restaurant. Alle gerechten zijn home-made uit verse ingrediënten. Wees onze gast!

Vergaderzalen – Voorzien van alle comfort
Het hotel beschikt over 7 vergaderzalen van 45 tot 110 m². Alle zalen hebben daglicht, zijn voorzien van airconditioning en opengaande ramen. Er zitten geen pilaren in de weg. U kunt gratis gebruik maken van wireless en wired internet en uiteraard staat op uw verzoek apparatuur tot uw beschikking. Rondom de zalen ligt een stijlvolle lobby waar ook subgroepjes terecht kunnen.

Vergaderen op de Veluwe?

Delen

About Author