Webgids > Computers en Software > Ondersteuning

Ondersteuning

Links

comp-it-easy

Comp-it-Easy staat bekend om haar adviezen gericht op de persoonlijke wensen van de klanten. Samen met u zoeken wij naar de computer die voor u persoonlijk (dus thuis), maar ook voor uw bedrijf, Instelling of school het meest geschikt is. Zo onderschrijven wij dus de uitdrukking: "Iedere klant is uniek" en bent u bij ons geen nummer. Ons advies wordt helemaal afgestemd op de behoefte van de klant. Wij leveren dan ook computers van uitsluitend A-merk fabrikanten, of stellen met behulp van onderdelen samen met u een perfect systeem samen. Deze losse onderdelen komen van de bekende merken ASUS, A-OPEN, Hewlett Packard, Epson, Canon, Siemens, Dynalink enz. Dat betekent dat overal ook een volledige fabrieksgarantie op van toepassing is. Een ander voordeel van onze bedrijfsstrategie is dat wij advies, verkoop, samenstelling van de computers, technische dienst en het voorraadbeheer in één pand aanwezig hebben. Een vertrouwd adres voor al uw hard- en software.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Computer reparaties en onderhoud - Oja.nl

Computer reparaties en onderhoud. Oja.nl verleent computer reparaties en onderhoud aan huis in de regio Oost-Nederland. Voor snelle en vakkundige computer reparaties aan huis, maakt u een afspraak op www.oja.nl!

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Computerhulp Apeldoorn

Computerhulp-Apeldoorn is een éénmansbedrijf en biedt hulp aan huis als u computerproblemen en/of computerwensen heeft. Is uw computer vastgelopen of traag geworden, werkt uw internetverbinding niet meer, een virus of ongewenste startpagina als u het internet op gaat?

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Doit-automatisering

Do it levert een scala aan computerproducten. U kunt hierbij denken aan hard-en software, netwerkaanleg en onderhoud, maar ook trainingen en volledig systeemonderhoud.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

erix webservices

Erix WebServices biedt advies en ondersteuning bij het opzetten, onderhouden en hosten van websites. Verder biedt het ook advies en registratie van domeinnamen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

loonstra computer services

Loonstra Computer Services is al ruim 7 jaar een aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in de regio Arnhem, Rheden, De Liemers, Lingewaard en Overbetuwe. Wij zijn leverancier van alle merken hardware en software zoals HP, Acer, Microsoft, Norman, BenQ, Xxodd(Promedion), etc. Loonstra Computer Services biedt kwaliteit welke zich niet alleen uit in onze produkten, maar ook door een eerlijke, professionele voorlichting aan onze klanten, waarbij uw wensen centraal staan. Een goede kennis van zaken, enthousiaste medewerkers, kwalitatief goede produkten met gedegen garantie en tegen zeer scherpe prijzen, bieden wij u als klant aan. Onze technische dienst is in staat u zonder problemen een meer dan uitstekende service en snelle levering te bieden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Pc Service Apeldoorn

Waarom Pc Service Apeldoorn? Pc Service Apeldoorn is een zeer goed en betrouwbaar computer-, service-, en onderhoud bedrijf.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Seven-Winds

U bent ondernemer en u maakt een product of u levert een dienst. Uw voornaamste doel is het runnen van uw bedrijf. Ondanks dat ICT een steeds belangrijkere rol speelt in organisaties is ICT niet het product of dienst dat u produceert of levert. Toch ontkomt u er niet aan zich er dagelijks mee bezig houden. Is Remote Beheer of Remote Monitoring iets voor u? Of wellicht online backup of archivering?

Reviewen Waarderen Favorieten Report

wvh internetwervices

WVH - Internet Services. Een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het internet. Het bouwen en ontwerpen van website's voor bedrijven evenals particulieren behoort tot ons dienstenpakket, maar ook voor de hosting van uw website kunt u bij ons terecht. Wij verlenen ook ondersteuning op het gebied van computers. Heeft u problemen met uw computer, dan lossen wij die voor u op. Hierbij kunt u denken aan de installatie van software of het verwijderen van een virus. Maar ook een kapot onderdeel als een CD-Rom speler vervangen wij voor u. Ook leggen wij netwerken aan tussen verschillende computers en kunnen wij de installatie van ADSL of kabel-internet voor u verzorgen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report