Webgids > Industrie > Chemie

Chemie

Rubrieken


Links

Bostik

Lijmen en afdichtingsmiddelen voor professionals Bostik is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van een brede range kwalitatief hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen voor professionals. Het onderscheidende kenmerk van Bostik is het innovatieve vermogen van de onderneming in combinatie met de aantoonbare duurzaamheid van de producten.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Cindu Chemicals BV

Cindu Chemicals BV is in vele opzichten een uniek bedrijf, als producent van een gevarieerd pakket hoogwaardige producten en halffabrikaten voor de industrie. Daarnaast is Cindu Chemicals de enige vertegenwoordiger van een lange traditie in de Nederlandse teerverwerkende industrie. We staan bekend als een solide onderneming, die veel waarde hecht aan goede relaties met onze omgeving, afnemers, leveranciers, en de mensen die bij ons werken.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Integrated Chemicals Specialties

Voor de coating industrie vertegenwoordigen wij diversen gespecialiseerde fabrikanten. Wij bieden een uitgebreid pakket aan grondstoffen. Doordat we al meer dan 30 jaar de ervaring en kennis van onze leveranciers koppelen aan onze know-how, is het mogelijk nieuwe ontwikkelingen in een relatief korte tijd, succesvol af te ronden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Next Generation BV, lichtgeven pigmenten, lichtgeven verf, lichtgeven inkt, lichtgeven kunstof, lich

Next Generation BV, photoluminescent pigment, glow in the dark pigments and products, NLP photoluminescent pigment, glow in the dark flower,glass,flexo,coating

Reviewen Waarderen Favorieten Report

SEL Chemie b.v.

Lampolie is een van de vele vloeibare producten die door SEL Chemie b.v. sinds eind jaren 70 worden gemaakt. Deze lampolie kent u wellicht onder de naam The Old Dutch Farmlight®. In Nederland is SEL Chemie b.v. marktleider op het gebied van lampolie.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

VNCI

De Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) behartigt de collectieve belangen van de chemische industrie in Nederland. Zij doet dit door middel van overleg, voorlichting en adviezen. De VNCI treedt op namens de bedrijfstak, is een centraal aanspreekpunt en onderneemt activiteiten die de beeldvorming over de chemische industrie positief beïnvloeden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report