Webgids > Landbouw en Tuinbouw > Grondverzetbedrijven

Grondverzetbedrijven

Links

baks

Baks Loon- en Grondverzetbedrijf B.V. is een veelzijdig bedrijf. Het in 1955 door de heer A.J. Baks opgerichte bedrijf is uitgegroeid tot een full-service bedrijf voor agrarische ondernemers, aannemers in de GWW-sector en (semi)overheden. Daarnaast hebben wij ons als erkend bosbouwbedrijf gespecialiseerd in stobbenfrezen en aanverwante werkzaamheden. Wij zijn een modern bedrijf dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd. Naast een uitstekend machinepark beschikken we over zeer goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die u tijdig van deskundig advies kunnen voorzien.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

enzerink

Enzerink BV is een volwassen aannemersbedrijf in de GWW dat zich geheel heeft gespecialiseerd in asbest sanering, sloop-, grond- en straatwerk. Dankzij een zeer compleet machinepark met ervaren en gemotiveerd personeel kunnen wij u volledig van dienst zijn. Het bedrijf is VCA*-gecertificeerd (veiligheid) en beschikt tevens over het certificaat volgens de BRL5050 (asbestverwijdering)

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Fierkens

De gebroeders Jos en Henry Fierkens runnen, samen met een zeer gemotiveerd team al meer dan 25 jaar een loonwerk- en grondverzetbedrijf in DIDAM (GLD) in de gemeente Montferland. Met deze site proberen wij u een indruk, te geven wie we zijn en wat we doen binnen en buiten ons bedrijf, met diverse machines in het loonwerk en grondverzet.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

goorhuis

Bij Goorhuis kunt u terecht voor zowel loonwerk, grondverzet als mestdistributie.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

loonbedrijf Bongers

Al meer dan veertig jaar is Bongers een veelgehoorde en gewaardeerde naam als het aankomt op loonwerk en grondverzet. Het familiebedrijf, gevestigd aan het Zoelensepad te Tiel, heeft voor elke klus de juiste apparatuur in huis. Wie nu op het bedrijfsterrein rondloopt, zou er niet bij stilstaan dat het in 1960 zo bescheiden begon. In die tijd waren de bedrijven een stuk kleiner en werden door de meeste agrarische bedrijven de meeste werkzaamheden door hen zelf uitgevoerd bijvoorbeeld het inkuilen en mest uitrijden. Door schaalvergroting van de bedrijven is er minder arbeid beschikbaar en daarbij de hoge investeringen die een agrariƫr moet doen in machines is de vraag naar de loonwerker groter geworden. En als loonbedrijf moet je daar in meegaan.

Reviewen Waarderen Favorieten Report