Webgids > Landbouw en Tuinbouw > Landbouwmechanisatie

Landbouwmechanisatie

Links

almat laren

De medewerkers van Almat Landbouw b.v. zijn gespecialiseerd in landbouwmachines. Zij hebben de kennis van tractoren, oogstmachines, hooibouwwerktuigen, voederwinmachines, machines voor mestverwerking, grondbewerking en dergelijke.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

bangma machines

Bangma machines is een familiebedrijf wat midden jaren 50 is gestart in de landbouwmechanisatie. Inmiddels is de 3e generatie al weer 10 jaar actief in het bedrijf. Vanuit onze kennis en ervaring kregen we de mogelijkheid om te starten met de verkoop van de Fuchs knikladers in Nederland en België. Vanaf 1997 zijn we gestart met de verkoop van de Fuchs knikladers. Inmiddels is de lijn zo ver uitgebreid dat we een breed assortiment kunnen bieden zowel in de knikladers als in de aanbouwwerktuigen. Dus in vele bedrijfstakken breed inzetbaar. Mede door het zelf vervaardigen van aanbouwwerktuigen kunnen we aan specifieke wensen van de gebruikers voldoen. Het mag voor zich spreken dat dit alles alleen mogelijk is als persoonlijk contact en het bieden van snelle service hoge prioriteiten hebben.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

bodbeek

W.H. Bod is een familiebedrijf aan de voet van het montferlandse bos. Naast de landbouw zijn wij tevens actief in tal van andere sectoren. U kunt hierbij denken aan de bosbouw, groenvoorziening, tuin- & park, lichte constructie en revisie werkzaamheden. In de jaren vijftig heeft het bedrijf het dealerschap van het britse trekkermerk Nuffield verworven. Dit merk werd eind zestiger jaren overgenomen door de supergigant "British Leyland" en uiteindelijk als marshall tractor ter ziele gegaan. Niettemin bleef W.H. Bod zich inzetten voor zijn klanten en kunnen mensen uit heel nederland en ook van daarbuiten nog altijd terecht voor onderdelen van de merken Nuffield, Leyland en Marshall. In de tachtiger jaren schakelde het bedrijf over naar het merk Fiatagri - Nu samen met Ford onder de naam "New Holland"

Reviewen Waarderen Favorieten Report

bonhof

Landbouw- en industrietechniek Bonhof BV te Wilp is een van de grootste bedrijven in de stedendriehoek Deventer - Apeldoorn - Zutphen op het gebied van verkoop van gebruikte en nieuwe landbouwmachines en tractoren.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

brinkman almen

Op deze website vindt u informatie betreffende ons bedrijf. We zijn bezig om ons complete aanbod op de website te vermelden. Dit geldt voor zowel landbouw- als tuinbouwmechanisatie. Ook hebben wij een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

bumatrac

Bumatrac importeert of exporteert al meer dan 20 jaar nieuwe en tweede hands agrarische machines.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

de kruyf

De Kruyf Mechanisatie B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een van de toonaangevende mechanisatie bedrijven in Nederland. Die reputatie hebben wij opgebouwd door het verlenen van uitstekende service naar de klanten toe en een gigantische onderdelenvoorraad. Wij zijn zeer sterk op de loonwerkersmarkt gericht, maar hebben de agrariërs zeker niet uit het oog verloren. Dit blijkt zeker uit ons leveringspakket. Zo zijn wij onder meer FULL-LINE dealer van de CLAAS produkten incl. de traktoren. Ons bedrijf is V.C.A gecertificeerd en keuringsbevoegd, bovendien zijn wij ook uitgerust met een B.P. keuringstation. waar wij uw trekker kompleet kunnen controleren op zijn functioneren, inclusief brandstofmeting.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

de vor

Sinds de vijftiger jaren is De Vor een naam geworden, die borg staat voor ervaring, kennis van zaken en objectiviteit. Een naam die vertrouwen schenkt. Die naam is met inzet en volharding stukje bij beetje opgebouwd. Vooruitstrevende boeren en loonwerkers kochten bij Willem de Vor een trekker. Dat smaakte naar meer. 1 april 1957 oprichting van Gebr. De Vor Achterveld. B.V. door Cees en Willem de Vor. De zaak groeide snel en naast gebruikte machines werden er ook nieuwe machines verkocht. Via De Vor begon Fendt zijn reputatie ook in Nederland waar te maken. In de 70-er jaren was er expansie op alle fronten. Importeurschappen werden verworven, ook buiten de landbouwsector. Zo ging De Vor ook het Japanse topmerk Kubota importeren. De serie compacttrekkers werd al snel uitgebreid en omvat tegenwoordig een keur van modellen, terwijl er inmiddels ook een breed aanbod van maaimachines en zelfs transporters voorhanden is. Ook de Schliesing houtversnipperaars en TerrAnovA grondbewerkingsmachines zijn al jarenlang een must voor ieder die wat te versnipperen, te verkruimelen of te maaien heeft. Alle door De Vor geïmporteerde machines worden via eigen bedrijven en een exclusief dealernetwerk geleverd. Hierdoor zijn er servicepunten in het hele land. De Vor kijkt vooruit! In 1977 volgde een nieuwe weloverwogen stap. Het familiebedrijf - met behoud van naam en werkwijze - kwam in handen van Cebeco Handelsraad. Dit leidde tot extra groei én continuïteit. Dit bedrijf nam in het jaar 2000 tevens Motrac Landbouw en Vormec over. Gebr. de Vor wordt met het nieuwe Mechatrac en Vormec ondergebracht in de Mechan Holding. In 2002 wordt de Mechan Holding overgenomen door Z(weegers) B(eheer) G(roep) en vormt zich de Mechan Groep. 2005 is het jaar waarin tevens Matermaco en Mechan Partners worden toegevoegd aan deze Mechan Groep.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

imc gennep

Bij Imc mechanisatiebedrijf in Gennep kunt u terecht voor al uw mechanisatie werktuigen

Reviewen Waarderen Favorieten Report

roes zevenaar

Landbouwmechanisatie bedrijf Roes bestaat sinds 1956. We begonnen oorspronkelijk als loonbedrijf, maar later, in 1972, zijn deze activiteiten overgegaan in landbouwmechanisatie. In 1990 was het tijd voor een nieuw bedrijfspand. De jaren erna zijn we ook gestart met het verkopen en repareren van tuin & park machines. Door de aanhoudende groei in zowel de landbouwmechanisatie als tuin & park machines hebben we de oppervlakte van het bedrijfspand in 2000 verdubbeld. In ons bedrijf is een overzichtelijke showroom aanwezig waarin een ruime keuze aan tuin & park machines staan. Tevens is er een groot assortiment met agrarische benodigdheden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report