Webgids > Landbouw en Tuinbouw > Loonbedrijven

Loonbedrijven

Rubrieken


Links

plezier en timmer populair

Plezier en Timmer loonbedrijf.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

baks

Baks Loon- en Grondverzetbedrijf B.V. is een veelzijdig bedrijf. Het in 1955 door de heer A.J. Baks opgerichte bedrijf is uitgegroeid tot een full-service bedrijf voor agrarische ondernemers, aannemers in de GWW-sector en (semi)overheden. Daarnaast hebben wij ons als erkend bosbouwbedrijf gespecialiseerd in stobbenfrezen en aanverwante werkzaamheden. Wij zijn een modern bedrijf dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd. Naast een uitstekend machinepark beschikken we over zeer goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die u tijdig van deskundig advies kunnen voorzien.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Fierkens

De gebroeders Jos en Henry Fierkens runnen, samen met een zeer gemotiveerd team al meer dan 25 jaar een loonwerk- en grondverzetbedrijf in DIDAM (GLD) in de gemeente Montferland. Met deze site proberen wij u een indruk, te geven wie we zijn en wat we doen binnen en buiten ons bedrijf, met diverse machines in het loonwerk en grondverzet.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

goorhuis

Bij Goorhuis kunt u terecht voor zowel loonwerk, grondverzet als mestdistributie.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

loonbedrijf Bongers

Al meer dan veertig jaar is Bongers een veelgehoorde en gewaardeerde naam als het aankomt op loonwerk en grondverzet. Het familiebedrijf, gevestigd aan het Zoelensepad te Tiel, heeft voor elke klus de juiste apparatuur in huis. Wie nu op het bedrijfsterrein rondloopt, zou er niet bij stilstaan dat het in 1960 zo bescheiden begon. In die tijd waren de bedrijven een stuk kleiner en werden door de meeste agrarische bedrijven de meeste werkzaamheden door hen zelf uitgevoerd bijvoorbeeld het inkuilen en mest uitrijden. Door schaalvergroting van de bedrijven is er minder arbeid beschikbaar en daarbij de hoge investeringen die een agrariër moet doen in machines is de vraag naar de loonwerker groter geworden. En als loonbedrijf moet je daar in meegaan.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

loonbedrijf sloot

De belangrijkste werkzaamheden van Loonbedrijf Gebr. Sloot zijn het agrarisch loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken.Het bedrijf is sinds 2000 VCA* gecertificeerd.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Termaat

Specialist in het verpakken van agrarische producten. Voor een silage op maat gaat u naar Termaat.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

van der Woerd

Van der Woerd loonbedrijf zorgt zowel in het voorjaar als in het najaar voor al uw loonwerken.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

wesseliink loonwerk

Wesselink Loonwerk is het bedrijf van de heer André Wesselink dat zich richt op het verrichten van klein loonwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van mini wikkelbalen voor particulieren en veehouders. Deze mini wikkelbalen worden gemaakt door de machine “Agronic". De Agronic verwerkt het gras op een zodanige manier dat er mini balen ontstaan. Deze mini balen worden door dezelfde machine tegelijkertijd gewikkeld door net en folie. In één werkgang worden er dus gewikkelde balen gemaakt.

Reviewen Waarderen Favorieten Report