Tuinbouw

Rubrieken


Links

almat laren

De medewerkers van Almat Landbouw b.v. zijn gespecialiseerd in landbouwmachines. Zij hebben de kennis van tractoren, oogstmachines, hooibouwwerktuigen, voederwinmachines, machines voor mestverwerking, grondbewerking en dergelijke.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

am-em

hier komt u alles te weten over tuinbouw

Reviewen Waarderen Favorieten Report

angenendt

We zijn gestart met ons bedrijf ( 100 m2 ) aan de IJkelaarstraat in Overasselt. De eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel dateert uit 1976 onder de naam Handelsonderneming Angenendt. We verkochten toen voornamelijk opgeknapte tractoren. Later is dat steeds meer overgegaan in gazonmaaiers en tuinbouwfrezen etc. In verband met uitbreidingsplannen zijn wij in 1982 naar de Kasteelsestraat verhuisd. Daar kochten we toen een champignonbedrijf aan de rand van het dorp. Het bedrijf had toen een oppervlakte van 600m2, in het begin was het voor ons veel te groot en verhuurde we enkele ruimtes. Maar het bedrijf groeide en na vele verbouwingen hebben we nu het gehele pand (1270m2) in eigen gebruik als showroom,winkel,kantoor,werkplaats, magazijn en opslagloods. Bij het pand is een ruime parkeergelegenheid aanwezig. De laatste verbouwing vond plaats in 1998 toen is er een serre aangebouwd en heeft de showroom een grote facelift ondergaan. Dankzij de hulp van veel mensen kunnen wij nu anno 2004 zeggen dat er een bedrijf staat dat gezien mag worden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

bodbeek

W.H. Bod is een familiebedrijf aan de voet van het montferlandse bos. Naast de landbouw zijn wij tevens actief in tal van andere sectoren. U kunt hierbij denken aan de bosbouw, groenvoorziening, tuin- & park, lichte constructie en revisie werkzaamheden. In de jaren vijftig heeft het bedrijf het dealerschap van het britse trekkermerk Nuffield verworven. Dit merk werd eind zestiger jaren overgenomen door de supergigant "British Leyland" en uiteindelijk als marshall tractor ter ziele gegaan. Niettemin bleef W.H. Bod zich inzetten voor zijn klanten en kunnen mensen uit heel nederland en ook van daarbuiten nog altijd terecht voor onderdelen van de merken Nuffield, Leyland en Marshall. In de tachtiger jaren schakelde het bedrijf over naar het merk Fiatagri - Nu samen met Ford onder de naam "New Holland"

Reviewen Waarderen Favorieten Report

brinkman almen

Op deze website vindt u informatie betreffende ons bedrijf. We zijn bezig om ons complete aanbod op de website te vermelden. Dit geldt voor zowel landbouw- als tuinbouwmechanisatie. Ook hebben wij een groot aanbod aan verhuurmachines voor in en om de tuin. Hierbij kunt u denken aan houtkloofmachine, verticuteermachine, houtversnipperaar, kettingzaag etc.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

de vor

Sinds de vijftiger jaren is De Vor een naam geworden, die borg staat voor ervaring, kennis van zaken en objectiviteit. Een naam die vertrouwen schenkt. Die naam is met inzet en volharding stukje bij beetje opgebouwd. Vooruitstrevende boeren en loonwerkers kochten bij Willem de Vor een trekker. Dat smaakte naar meer. 1 april 1957 oprichting van Gebr. De Vor Achterveld. B.V. door Cees en Willem de Vor. De zaak groeide snel en naast gebruikte machines werden er ook nieuwe machines verkocht. Via De Vor begon Fendt zijn reputatie ook in Nederland waar te maken. In de 70-er jaren was er expansie op alle fronten. Importeurschappen werden verworven, ook buiten de landbouwsector. Zo ging De Vor ook het Japanse topmerk Kubota importeren. De serie compacttrekkers werd al snel uitgebreid en omvat tegenwoordig een keur van modellen, terwijl er inmiddels ook een breed aanbod van maaimachines en zelfs transporters voorhanden is. Ook de Schliesing houtversnipperaars en TerrAnovA grondbewerkingsmachines zijn al jarenlang een must voor ieder die wat te versnipperen, te verkruimelen of te maaien heeft. Alle door De Vor geïmporteerde machines worden via eigen bedrijven en een exclusief dealernetwerk geleverd. Hierdoor zijn er servicepunten in het hele land. De Vor kijkt vooruit! In 1977 volgde een nieuwe weloverwogen stap. Het familiebedrijf - met behoud van naam en werkwijze - kwam in handen van Cebeco Handelsraad. Dit leidde tot extra groei én continuïteit. Dit bedrijf nam in het jaar 2000 tevens Motrac Landbouw en Vormec over. Gebr. de Vor wordt met het nieuwe Mechatrac en Vormec ondergebracht in de Mechan Holding. In 2002 wordt de Mechan Holding overgenomen door Z(weegers) B(eheer) G(roep) en vormt zich de Mechan Groep. 2005 is het jaar waarin tevens Matermaco en Mechan Partners worden toegevoegd aan deze Mechan Groep.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Frato machine import

Bij Frato machine import kunt u terecht voor bodemschonende landtechnieken.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

jan de winkel

Jan de Winkel b.v. is een ruim 90 jarig bestaand bedrijf. Het bedrijf werkt sinds 1995 vanuit een nieuw pand aan de doorgaande weg tussen Eerbeek en Brummen. Jan de Winkel B.V. heeft 3 hoofdactiviteiten : Landbouwmechanisatie Tuin en park machines Constructiewerkplaats

Reviewen Waarderen Favorieten Report

machinehandel bruntink

Wij, als Machinehandel Bruntink zijn in 1986 gestart met een Verkoop & Service van Bos-, Tuin- en Parkmachines. Mede door de (explosieve) groei van de golfsport in Nederland, zij we in 1989 gegroeid tot een bedrijf, dat gespecialiseerd is in profesionele Bos-, Tuin-, Park-, en Golfbaanmachines.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

roes zevenaar

Landbouwmechanisatie bedrijf Roes bestaat sinds 1956. We begonnen oorspronkelijk als loonbedrijf, maar later, in 1972, zijn deze activiteiten overgegaan in landbouwmechanisatie. In 1990 was het tijd voor een nieuw bedrijfspand. De jaren erna zijn we ook gestart met het verkopen en repareren van tuin & park machines. Door de aanhoudende groei in zowel de landbouwmechanisatie als tuin & park machines hebben we de oppervlakte van het bedrijfspand in 2000 verdubbeld. In ons bedrijf is een overzichtelijke showroom aanwezig waarin een ruime keuze aan tuin & park machines staan. Tevens is er een groot assortiment met agrarische benodigdheden.

Reviewen Waarderen Favorieten Report