Webgids > Personeel en Organisatie > Cursussen & Opleidingen

Cursussen & Opleidingen

Links

Hogeschool Arnhem Nijmegen

Een kant en klaar recept voor knelpunten in uw bedrijf hebben we niet. Daarvoor verschillen bedrijven te veel van elkaar. Bovendien maken snelle ontwikkelingen in de markt dat de bedrijfs- en productieprocessen steeds veranderen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Profhit Human Resources

blijvend geboeid door ontwikkeling en groei van mens en organisatie" profhit is het initiatief van helma welten. haar expertise ligt op het begeleiden, stimuleren en faciliteren van veranderings- en ontwikkelingsprocessen van mensen in organisaties.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Right Management Consultants

De consultants van Right Management Consultants hebben zich gespecialiseerd in de “menselijke kant” van (organisatie)veranderingen. Right Management Consultants ondersteunt bedrijven bij het besturen, beheren en beheersen van de zogeheten Human Capital Lifecycle waardoor onze opdrachtgevers instroom, doorstroom en uitstroom van personeel strategisch en integraal kunnen benaderen en inzetten. Dit leidt per definitie tot een voorsprong. Ook werknemers begeleidt Right Management Consultants in de individuele Human Capital Lifecycle. Door de inzet van ontwikkelingsprogramma’s, loopbaanbegeleiding en carrièreadvies kunnen individuen hun persoonlijke toegevoegde waarde vergroten, voor henzelf en voor het bedrijf.

Reviewen Waarderen Favorieten Report