Webgids > Personeel en Organisatie > Reïntegratie

Reïntegratie

Links

Consolid

Consolid Reïntegratie maakt deel uit van de Consolid een personele dienstverlener met vestigingen in heel Nederland die ook actief is in detachering, e-learning en inburgering. Via dat eigen netwerk kunnen wij cliënten nog makkelijker scholen en bemiddelen. Bij ons weet u dus zeker dat uw mensen een geslaagde comeback maken. Want onze aanpak wérkt gewoon.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Re-activate

De missie van re-Activate is het zo snel mogelijk (weer) op weg helpen van hoger opgeleiden vanaf ± 35 jaar naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een (andere) baan of een nieuwe start als zelfstandig ondernemer. re-Activate biedt diverse trajecten: re-integratie, outplacement, loopbaan-, personal en business coaching.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Salto Reïntegratie

Salto Reïntegratie is in 2003 ontstaan door het samengaan van BMG Reïntegratie en Relan Werk. Daarmee is het beste van twee reïntegratiebedrijven gebundeld in één onderneming: ervaren professionals en tot de verbeelding sprekende klanten, waaronder Arbo-diensten, gemeenten, brancheorganisaties, grote ondernemingen, sociale partners en UWV. Salto Reïntegratie heeft traditioneel veel ervaring in de sectoren Zorg, Welzijn, Detailhandel, Ambachten, Agrarisch en groen, Vlees, Tabak en Bouw. Ons uitgebreide netwerk van contacten in het bedrijfsleven is de laatste jaren steeds verder uitgebouwd en komen van pas komt bij het zoeken naar een nieuwe en passende functie voor de (tijdelijk) zieke werknemer. Salto Reïntegratie is door de brancheorganisatie van reïntegratiebedrijven (BOREA) gecertificeerd met het BOREA keurmerk

Reviewen Waarderen Favorieten Report