Webgids > Reclame en Marketing > Telemarketing

Telemarketing

Links

Callart BV

Callart is specialist in Customer Interaction Management oplossingen. Wij bieden state of the art-oplossingen voor Contact Centers met een snelle "Return On Investment" en een lage "Cost of Ownership". Callart is actief in de Benelux en heeft klanten in verschillende markten, zoals overheden, uitgevers, energie- en telecom- bedrijven, bank- en verzekeringswezen en industrie.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Hertsenberg Telemarketing

Hertsenberg Telebusiness is een veelzijdige dienstverlener voor het Midden- en Kleinbedrijf voor telemarketing diensten. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten en dragen er zorg voor dat onze diensten in goed overleg en in overeenstemming met de wens van u tot stand komen.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Tele Klik

Wij richten ons speciaal op bedrijven in het MKB, waar de tijd en de eventuele middelen ontbreken om het gehele jaar door iemand in dienst te hebben om telefonische contacten te onderhouden met klanten, relaties en prospects.

Reviewen Waarderen Favorieten Report

Westerlaken Telebusiness & Telemarketing

Westerlaken Telebusiness is de klantvriendelijke, maar doelgerichte schakel tussen uw bedrijf en uw klanten. Op professionele wijze brengen wij u of uw product onder de aandacht. Westerlaken Telebusiness excelleert in een daadkrachtige ondersteuning met aandacht voor het persoonlijke element.

Reviewen Waarderen Favorieten Report