All inclusive Themafeest – Braziliaanse party op de Veluwe

0

Salsa en latin muziek, maar natuurlijk ook hits van deze tijd draait onze swingende DJ en wat dacht u van een heuse limbodans…. Halverwege de avond worden uw gasten verrast met een spetterend optreden van een Braziliaanse slagwerkerband met danseressen.

Bloemenslingers, Braziliaanse danseressen en een slagwerkersband. Het is Party Brasil! De locatie is omgetoverd tot een Braziliaanse club en onder het genot van een cocktail geniet u van de swingende set van de DJ.

All inclusive feest programma
Salsa en latin muziek, maar natuurlijk ook hits van deze tijd draait onze swingende DJ en wat dacht u van een heuse limbodans…. Halverwege de avond worden uw gasten verrast met een spetterend optreden van een Braziliaanse slagwerkerband met danseressen. Na het optreden zorgt de DJ ervoor dat iedereen op de dansvloer blijft en u nog lang doorfeest.

De feestlocatie op de Veluwe
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Braziliaans themafeest op de Veluwe?

Delen

About Author