Bedrijfsuitje op de Veluwe – Outdoorgame Robinson

0

Wie is de ware Robinson? Bekend van TV en nu ook mogelijk voor uw bedrijfsuitje.

Wie is de ware Robinson
Goldent Tulip Arnhem Doorwerth presenteert op haar mooie locatie inclusief bossen en strandje de vier Robinson Games. Bekend natuurlijk van tv maar ook nu voor u uitvoerbaar.

De opdrachten
Alle opdrachten worden ter plaatse opgebouwd en bestaan voor het grootste deel uit houten balken en constructies, gecombineerd met bamboe en veel touw. Bent u de echte Robinson bij de volgende onderdelen, zijnde:
Vuurmaken (alleen voor volwassenen)
Dangle Duo
Slimme kracht & Domme kracht
Sleutelspel

Outdoormogelijkheden – Golden Tulip Arnhem Doorwerth
Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje! Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen.

Golden Tulip Arnhem – Doorwerth
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Bedrijfsuitje op de Veluwe?

Delen

About Author