Business and pleasure – Tijd voor inspanning en ontspanning

0

Geniet samen met uw collega’s van een activiteiten dag afsluitend met een etentje. U kunt kiezen uit 2 programma’s. Gaat u liever fietsen of kanovaren? Aan u de keuze.

Een activiteitendag in Hattem
Een activiteitendag met uw collega’s in Gelderland. U gaat onder andere een fotopuzzeltocht maken, fietsen en boogschieten. Of gaat u misschien toch liever kanovaren, klimmen en mounten biken? De keuze is aan u!

Vadesto biedt zeer veel activiteiten die outdoor kunnen plaatsvinden. Niet alleen veel avontuurlijke en sportieve activiteiten, maar ook rustiger recreatie-activiteiten, zoals rondvaarten en lichte sport- en spelactiviteiten waar iedereen aan kan deelnemen met veel plezier en weinig inspanning. U kan echter ook deelnemen aan heel intensieve activiteiten, zoals een pittige survival, waar de conditie een rol in speelt. U hebt de keuze! En wilt u even uitrusten of hapje of drankje gebruiken, dan kan dat in ons nieuwe Panorama Paviljoen of op het terras met een geweldig uitzicht over de IJsseluiterwaarden.

Activiteiten pogramma’s
Deze dag ligt de keuze geheel aan uzelf. Gaat u liever het water op of staat u toch liever met beide voeten aan de wal? Een business en Pleasure arrangement van vadesto buitensport activiteiten staat garant voor een dat vol plezier. Deze dag staat geheel in het teken van ontspannign en inspanning.

Klik hier voor de prijs & inhoud van dit arrangement!

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author