Ferrari rijden arrangement – Uw collega’s in actie!

0

Een bedrijfsuitje waarbij het niet aan actie zal ontbreken! Uw droom komt uit: u gaat met uw collega’s rijden in een echte Ferrari! Ook gaat u buggy rijden en 4×4 rijden. Geniet van een heerlijk buffet. Uw bedrijfsuitje is helemaal compleet!

De droom van uw collega’s waar maken?
De droom van elke jongen en elke man: Rijden in een echte Ferrari! Maar er is nog veel meer actie in dit arrangement! Wilt u een geheel verzorgd uitje met uw personeel of afdeling in een prachtige omgeving en een perfecte verzorging? Dan is dit úw bedrijfsuitje!

Actie voor snelle mannen en vrouwen
We ontvangen u met een mok koffie met koek. Daarna gaan we actief beginnen. Laat uw droom uitkomen en stap achter het stuur van de Ferrari. U mag zelf een stukje rijden! Maar er volgt meer actie. U gaat quadrijden of buggy rijden, boogschieten, reuzensteppen, 4×4 rijden en u doet het spannende levendvoetbalspel. Na deze sensatie kunt bijkomen met een drankje bij de bar. Daarna staat er een heerlijke maaltijd voor u klaar bestaande uit. Eerst een kop soep met stokbrood en dan genieten van de Hutselpanne; met zijn allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees (o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, schnitzel enz.) paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels. Houd nog een plaatsje vrij voor een overheerlijke bol roomijs met vruchten na. Na dit alles kunt nog even bijkomen van deze dag met een kopje koffie.

Partyboerderij de IJsselhoeve – Elk feest weer een happening
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij “De IJsselhoeve” zijn. Themafeesten, bedrijfsuitjes of groepsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat. Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg in een schitterend rivierenlandschap met een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

We beschikken over vier verschillende zalen, diverse prachtige terrassen, een groot activiteitenterrein met onder andere, levend tafelvoetbal, buggyrijden, paintball en diverse wateractiviteiten, kortom alles is mogelijk. Er is voldoende en ruime parkeergelegenheid.
De koksbrigade van “De IJsselhoeveâ€Â� zal u ieder keer weer verrassen met smaakvolle gerechten en/of buffetten. Maar u kunt ook zelf uw gerechten bereiden op onze welbekende lava steen of hutselpanne.

Klik hier voor de prijs & inhoud van dit arrangement!

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author