La Noche de Cuba! Bedrijfsfeest in Arnhem

0

Een avond vol passie, muziek en dans!
Cuba is hot, letterlijk en figuurlijk. Spreek met een ieder die er is geweest of een Cubaans feest heeft meegemaakt en er verschijnt onmiddellijk een dromerige, blije blik op hun gezicht. Boek nu dit spetterende feest bij The Level en wij garanderen u een succesvolle avond met vrienden en collega’s!
Spectaculair Themafeest in Arnhem
De Batucada, fantastische percussionisten en wervelende Cubaanse dansers en danseressen passeren tijdens deze avond de revue. Zij willen niets liever dan hun liefde voor muziek en dans op u overbrengen en u inwijden in de eerste beginselen daarvan. Er wordt niet voor niets beweerd dat de Cubaan leeft voor de liefde en de muziek… Wij zijn benieuwd of u zich na deze swingende avond in die passie kunt vinden!
Club The Level in Arnhem – Uitdagende Nachtclub en méér!
De grootste nachtclub van Arnhem is niet alleen de meest geliefde plek voor een avondje stappen, maar ook een geweldig adres voor bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes! De drie verdieping tellende club is geschikt voor workshops, presentaties en feesten. Het management en personeel van The Level zijn gespecialiseerd in grote bedrijfsfeesten. De club heeft een capaciteit van 1.500 personen en is per verdieping te gebruiken en zo ook perfect voor kleinere groepen. The Level ligt midden in de stad, in het bruisende uitgaanscentrum rond het plein de Korenmarkt.

Klik hier voor de inhoud & prijs van dit arrangement!

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author