Mad Max Experience – Bugxterrijden over de Veluwe

0

Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje! Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden.

Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen. Het prachtige hotel heeft een centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, uitstekend bereikbaar dus.

De Bugxter Buggy tocht over de Veluwe
Bugxterrijden over de Veluwe. Een actief groepsuitje in een prachtige omgeving om nooit meer te vergeten. Bugxters zijn tweepersoons buggy’s voor op de openbare weg en voorzien van een 200 CC motorblok. De besturing is gelijk aan een kart met een automatische versnellingsbak. Een helm dragen is niet verplicht mits de inzittenden de vierpuntgordels dragen. Alle Bugxters zijn voorzien van een motorrijtuigverzekering en een aanvullende inzittende verzekering. Een tocht in de bugxter is een ervaring waarover u nog lang zal praten!

Actief op de Veluwe?

Delen

About Author