Postillion Hotel Arnhem 32-uurs vergaderarrangement op de Hei

0

Algemeen
Vergaderen bijPostillion Hotel Arnhem betekent plezierig werken in een professionele accommodatie. In een zakelijk verzorgde omgeving waar u en uw gasten centraal staan. Uw eigen Postillion Meeting Host® zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Na een gastvrije ontvangst maakt hij of zij u wegwijs in het hotel en blijft daarna continu voor u bereikbaar. Deze persoonlijke service geeft u een hogere mate van flexibiliteit en gemak.

Vergaderen op de Veluwe
Om het u gemakkelijk te maken hebben dePostillion Hotels het slimme Meeting Module Systeem ontwikkeld, met kant-en-klare vergaderarrangementen. Binnen zo’n arrangement is alles van het begin tot het eind voorbereid. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk arrangementen op maat. Samengesteld uit die elementen die u belangrijk acht in een zakelijke bijeenkomst. Laat uw bijeenkomst daarom onze zorg zijn en ervaar de zekerheid van Postillion Meetings en dePostillionMeetingPromise.
Kamers
Wij beschikken over 83 hotelkamers. Deze kamers zijn alle modern ingericht en voorzien van diverse faciliteiten, zoals douche, toilet, telefoon, Wireless internet en kleurentelevisie.

Klik hier voor de inhoud & prijs van dit arrangement!

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author