Teambuilden op de Veluwe – Meet & Speed

0

Combineer uw vergadering met een uitdagende teambuildingsactiviteit en u zult ervaren dat uw bijeenkomst nog effectiever wordt. Golden Tulip Doorwerth heeft hiervoor speciaal het Meet & Speed arrangement ontwikkeld.

Meet & Speed
Combineer uw vergadering met een uitdagende teambuildingsactiviteit en u zult ervaren dat uw bijeenkomst nog effectiever wordt. Golden Tulip Arnhem – Doorwerth heeft hiervoor speciaal het Meet & Speed arrangement ontwikkeld.

Scootercross – ervaar de snelheid
Na een grondige training op 50CC Yamaha Cross Scooters met dikke banden wordt uiteindelijk het bochtige crosscircuit afgelegd. Met maximaal 4 scooters in de baan wordt langzaam maar zeker de snelheid op verantwoorde wijze opgevoerd. Moeilijker dan het rijden op de quads, maar niet minder spannend. Een belangrijk aspect wat er bij het scooterrijden komt kijken is het houden van het evenwicht. Nadat de deelnemers het rijden onder de knie hebben, begeven we ons naar het cross-circuit waar de uiteindelijk uitdaging ligt te wachten.

Outdoor bij Golden Tulip Arnhem – Doorwerth

Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje! Golden Tulip Hotel Arnhem – Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen.

Golden Tulip Arnhem – Doorwerth
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Klik hier voor de inhoud & prijs van dit arrangement!

Delen

About Author