Vergaderen aan de bosrand van Hotel de Uitkijk in Zeddam

0

Vergaderarrangement van Hotel de Uitkijk in Zeddam. Voor uw cursus of vergadering zal Hotel de Uitkijk, mede door zijn schitterende ligging direct aan de bosrand in het prachtige Montferland, een goede partner zijn.

Algemeen
Hotel de Uitkijk ligt op een sfeervolle locatie in een van de mooiste plaatsjes van de Gelderse Achterhoek, Zeddam. Het uitzicht op de Montferlandse bossen, de aanwezigheid van unieke bezienswaardigheden en de vele sportieve mogelijkheden zorgen voor een uiterst prettig verblijf in ons hotel.

Voor uw cursus of vergadering zal Hotel de Uitkijk welk in 2008 geheel gerenoveerd is, mede door zijn schitterende ligging direct aan de bosrand, een goede partner zijn.

Achterhoekse gastvrijheid
Ons team beseft zich volledig dat uw cursus of vergadering voor een groot deel zal slagen door onze zorg, organisatie en vooral flexibiliteit.

Onze zalen zijn in diverse compartimenten te verdelen, zodat voor elk gezelschap een passende ruimte is.

Mocht u uw meeting met een activiteit willen combineren dan is dat geen probleem.
In samenwerking met een gerenomeerd Outdoor bedrijf kunnen wij vele mogelijkheden bieden zoals:
Steppen, diverse GPS tochten, boogschieten, teamgames, vlot bouwen, disc golfen survivalbaan.

Kamers
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon en KTV. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de luxe kamers die voorzien zijn van douche, toilet, telefoon, KTV, internet en een zitje.

De keuken
Onze koks bereiden voor u een smakelijke lunch of een heerlijk 4 gangen diner, met uitsluitend verse grondstoffen omdat u na een drukke dag, uitsluitend wil ontspannen, serveren wij een heerlijk 4 gangen diner voor u, met als hoofdschotel een trio van diverse soorten vlees. Onze zorg komt speciaal naar voren omdat u bij herhaal cursussen zult merken dat u nooit hetzelfde zult krijgen. Wij serveren uw diner op de tijd naar uw keuze.

Klik hier voor de prijs & inhoud van dit arrangement

Delen Twitter Facebook Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr Email

About Author