Vergaderen op de Veluwe – 24-uurs bij Golden Tulip Arnhem – Doorwerth

0

Vergaderen op de Veluwe. Samen met uw collega’s een meerdaagse meeting in het groen

Vergaderen in het groen!
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Onze zalen
Golden Tulip Arnhem – Doorwerth heeft 23 multifunctionele en professioneel ingerichte vergaderzalen. Een groot deel van de zalen zijn eind 2007 onderhevig geweest aan een grootse renovatie. Golden Tulip Arnhem -Doorwerth geschikt over een grote diversiteit aan zalen, zo zijn er kleinere zalen tot 10 personen en grote zalen tot 450 personen. Kortom, het hotel heeft een passende zaal voor al uw bijeenkomsten. Ook zijn alle zalen voorzien van moderne audiovisuele faciliteiten en kunt u gebruik maken van wireless internet.

Onze kamers
De op 4-sterren geoutilleerde hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 71 tweepersoons comfortkamers, 29 deluxe kamers en 14 superior kamers. Onze deluxe kamers en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites. Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon. Bij onze receptie kunt u vragen naar een kluisje.

Vergaderen op de Veluwe?

Delen

About Author