WK Sports game en Barbecue – Sportief bedrijfsuitje

0

Samen met uw team een eigen WK beleven. Tijdens dit teamuitje gaat u samen de sportieve strijd aan, waarbij het woord fun altijd centraal staat.

Beleef uw eigen WK!
De WK sports games is een spelprogramma waarbij de teams het tegen elkaar opnemen op de verschillende sportonderdelen. Onderdelen bij de sports games zijn het “levend tafelvoetbal”, beter bekend als het supersoccer en een levensgrote versie van het basketbal.

De onderdelen hebben een hoog recreatief gehalte en zijn daarom goed toegankelijk, ook voor de deelnemers die weinig met sport hebben. Het geheel wordt begeleid door een officiële scheidsrechter. De WK Sports Games is een actief programma met een hoog ‘fun’ gehalte.

Outdoor bij Golden Tulip Arnhem – Doorwerth
Buitenactiviteiten geven uw bijeenkomst een actief tintje! Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth heeft een 10 hectare groot park waar uw outdoor- en teambuildingsactiviteiten kunnen plaatsvinden. Tevens biedt de omgeving van Golden Tulip Hotel Arnhem Doorwerth veel mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een unieke boswandeling onder begeleiding van een boswachter, een spectaculaire mountainbike tocht onder professionele begeleiding of u kunt klootschietend een parcours door het bos afleggen.

Golden Tulip Arnhem – Doorwerth
Op een landgoed van 10 hectare, in het dorp Doorwerth aan de rand van de Veluwe, vindt u het prachtige 4-sterren hotel Golden Tulip Arnhem – Doorwerth. De centrale ligging, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar.

Bedrijfsuitje op de Veluwe?

Delen

About Author